Pružanje vrhunskih usluga solarnog i elektrotehničkog inženjeringa

Osnaživanje održive budućnosti za vaš dom ili posao

FAQs

Često pitanja o solarnoj energiji, električnoj energiji i sustavima te ISK uslugama.
ISK je profesionalna i transparentna tvrtka koja pruža vrhunske usluge električnih sustava od 2008. godine. Od održavanja do instalacija fotonaponskih solarnih i električnih sustava, imamo iskustvo u svakom aspektu industrije. S više od 500 MW instaliranih solarnih i električnih sustava, možete nam vjerovati da ćemo vam pružiti stručnost i podršku koja vam je potrebna za vaš sljedeći projekt.
Lako je započeti projekt s ISK-om. Jednostavno ispunite naš obrazac za kontakt sa svojim podacima i kratkim opisom vašeg projekta, a mi ćemo vam se javiti kako bismo zakazali konzultacije. Tijekom konzultacija, radit ćemo s vama kako bismo odredili najbolje rješenje za potrebe vašeg električnog sustava i dali detaljnu ponudu s opisom naših usluga i cijena. Odatle ćemo koordinirati s vama i svim uključenim izvođačima kako bismo osigurali da vaš projekt bude dovršen prema planu i na vaše zadovoljstvo.
U ISK-u se ponosimo svojom profesionalnošću, stručnošću i predanošću zadovoljstvu kupaca. Naš tim vještih tehničara i inženjera posvećen je pružanju vrhunske usluge, od projektiranja i instalacije do održavanja i podrške. Koristimo najnovije tehnologije i pridržavamo se najviših industrijskih standarda kako bismo pružili pouzdana i učinkovita rješenja koja zadovoljavaju vaše potrebe i premašuju vaša očekivanja. Naša strategija prilagođena klijentima olakšava vam suradnju s nama, jer pružamo transparentnu komunikaciju i detaljne ponude s točnim i razumnim cijenama kako bismo osigurali da su naši projekti dovršeni na vrijeme. Pridružite se stotinama zadovoljnih kupaca koji su odabrali ISK za potrebe svojih električnih sustava.
ISK nudi niz usluga održavanja kako bi osigurao optimalne performanse i dugovječnost vaših električnih sustava. Provodimo redovite preglede, čišćenja i optimizacije sustava kako bismo spriječili probleme i održali vrhunsku učinkovitost. Također smo dostupni 24/7 za hitne popravke i rješavanje problema, tako da nam možete vjerovati da ćemo biti tu kada nas najviše trebate. Kontaktirajte nas danas kako biste zakazali termin održavanja i iskusite razliku koju ISK može učiniti.

Radimo od ponedjeljka do petka od 9:00 do 17:00 sati.

Nalazimo se na adresi ISK Elektrotechnik d.o.o. Podružnica Slavonski Brod Ulica Eugena Kumičića 94 HR-35000 Slavonski Brod Kako biste nas kontaktirali, posjetite našu stranicu KONTAKT.

Čak i bez iskustva, možete se prijaviti za rad kod ISK. Na temelju vašeg životopisa, dogovorit ćemo najbolji početak karijere s vama u ISK-u. Našim zaposlenicima nudimo različite mogućnosti učenja profesionalnih vještina. Svaki zaposlenik dobiva individualni plan razvoja za stjecanje željenog znanja. ISK organizira interne radionice i edukacije te pomaže zaposlenicima u pohađanju edukacija i stjecanju potrebnih certifikata.
Za više informacija kontaktirajte našu voditeljicu podružnice:

Sanja Avdagić

E-Mail: sanja.avdagic@isk-elektrotechnik.com

Saznajte više o fotonaponskim sustavima.

Fotonaponski sustav (PV sustav) je energetski sustav dizajniran za opskrbu upotrebljivom solarnom energijom u vašem domu ili poslovnom prostoru. Sastoji se od nekoliko komponenti, uključujući solarne panele koji apsorbiraju i pretvaraju sunčevu svjetlost u upotrebljivu električnu energiju, i pretvarače koji pretvaraju istosmjernu energiju koju generiraju solarni paneli u izmjeničnu struju koja se može koristiti za napajanje uređaja.
Ugradnja PV sustava može značajno smanjiti vaše račune za energiju, zaštititi vas od rastućih troškova energije i povećati vrijednost vaše imovine. PV sustavi također su ekološki prihvatljivi i pomažu smanjiti vaš CO2 otisak.
Trajanje instalacije ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući složenost instalacije i veličinu sustava. Međutim, većina instalacija obično traje nekoliko tjedana ili mjeseci, ako su u pitanju sistemi za oskrbu velikog broja potrošaća.
Održavanje PV sustava je minimalno, ali važno. Preporučuje se godišnje čišćenje i pregled, kao i povremena nadogradnja pretvarača, kako bi se osiguralo da vaš sustav radi optimalno. Naši iskusni tehničari mogu vam pomoći sa svim vašim potrebama održavanja.

Naš tim je sastavljen od iskusnih i profesionalnih tehničara koji instaliraju solarne parkove od 2008. Imamo preko 500 MW instaliranih internacionalnih projekata i ponosimo se svojom transparentnom poslovnom praksom i izuzetnom uslugom za korisnike.

ISK je specijaliziran za instalaciju fotonaponskih sustava spojenih na mrežu za industrijske primjene, odnosno solarne parkove velikih površina. Naši partneri su renomirane kompanije i koncerni, kao npr. eON, SENS i dr.

 Kontaktirajte kako biste zakazali procjenu lokacije, a mi ćemo vam dati prilagođenu ponudu i odgovoriti na sva pitanja koja imate o procesu. Naš postupak instalacije je transparentan i obavještavat ćemo vas tijekom cijelog procesa. 

Od 2008. instalirali smo više od 500 MW solarnih parkova za rezidencijalne i poslovne kupce svih veličina. Ponosimo se svojom stručnošću i izuzetnom uslugom za korisnike.

Trošak izvođenja i realizovanja jednog solarnog parka ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući veličinu sustava, vašu potrošnju energije i sve primjenjive državne poticaje. Svim našim klijentima pružamo prilagođene ponude, a naš tim može raditi unutar vašeg proračuna kako bi pronašao pravo rješenje za vaše potrebe.

Saznajte više o elektrotehnici

Elektrotehnika uključuje projektiranje, razvoj i održavanje električnih sustava i uređaja. To može uključivati proizvodnju, distribuciju i korištenje energije kao i komunikacijske i upravljačke sustave.
Važne vještine za uspjeh u elektrotehnici uključuju dobro poznavanje električnih principa i teorije, jake analitičke sposobnosti i sposobnosti rješavanja problema, ovladavanje inženjerskim softverom i alatima, učinkovitu komunikaciju i prilagodljivost novim tehnologijama i praksama.
Električari, elektroinstalateri i elektroinženjeri rade na širokom rasponu projekata, uključujući stambene, komercijalne i industrijske električne sustave, instalacije obnovljive energije i razvoj infrastrukture.

Uposlenici ISK-a mogu raditi u različitim okruženjima, kao što su uredi, laboratoriji i proizvodna mjesta. Također mogu provoditi vrijeme na gradilištima ili s klijentima. Uredska okruženja često uključuju suradnju s kolegama, sudjelovanje u timskim projektima i prisustvovanje sastancima.

Da li imate više pitanja?

Kontaktirajte nas danas sa svim daljnjim upitima o tvrtki ISK ili našim uslugama. Naše transparentne poslovne prakse i iznimna korisnička podrška osiguravaju postizanje savršenog energetskog rješenja.