Naše usluge

Naša profesionalna stručnost u području solarnih sustava i elektrotehnike omogućuje nam da vam ponudimo rješenja po mjeri s najvišom kvalitetom i učinkovitošću.
servisno područje

Solarni i elektronski sustavi visoke kvalitete za industrijska postrojenja i regijske razine.

ISK menadžment

Menadžment projekata

Preuzimamo punu odgovornost za sve aspekte provedbe projekta. Naš tim nije samo posvećen pružanju rezultata koji ispunjavaju vaša očekivanja, već se svaki detalj tretira s najvećom pažnjom. Od planiranja i dizajna do implementacije i isporuke, nastojimo našim klijentima pružiti inspirativno i nezaboravno iskustvo. Možete nam vjerovati da ćemo se pobrinuti za vaš projekt i učiniti ga pravim remek-djelom. Planskom strategijom i fazama realizujemo ciljeve vašeg projekta.Dopustite nam da vašu viziju realiziramo na najvišoj profesionalnoj razini.
Projektmanagement, Service
Bauleitung, Service
ISK manadžment gradilišta

Gradilište i manadžment

Specijalizirani smo za upravljanje izgradnjom za otvorene prostore, plutajuće i krovne PV sustave na licu mjesta. Upravljanje izgradnjom na licu mjesta za prizemne elektrane i plutajuće i krovne PV sustave bitan je dio svakog prizemnog projekta koji zahtijeva veliku pozornost na detalje i pravovremenu izvedbu. Faze izgradnje s ISK:

  • Upravljanje izgradnjom na licu mjesta za otvoreni prostor floating & Krovni PV sustavi
  • Upravljanje izgradnjom elektroenergetskih sustava
  • Sve elektro instalacije & Priključci za niske & Srednji napon
  • Tehnička i stručna podrška za detaljno planiranje
  • Upravljanje projektima, nabava & logistika
  • Nadzor nad građenjem
  • Održavanje & Upravljanje sigurnošću

Dakle, ako tražite pouzdanog partnera za svoj open space projekt, kontaktirajte nas – tu smo za Vas!

ISK sustavi

Solar- & Elektro- Sustavi

Imamo zadovoljne klijente širom svijeta. Dugi niz godina specijalizirali smo se za postavljanje najsuvremenijih solarnih parkova i krovnih fotonaponskih sustava ukupne snage preko 500 MWp. Osim toga, ISK podržava industriju i energetski sektor u svim aspektima upravljanja gradnjom i realizacijom kako bi se realizirali inovativni i održivi tehnološki projekti na najvišoj razini. Naša globalna tvrtka ne samo da vam pruža podršku pri instalaciji svih vrsta sustava prema potrebi, već vam također osigurava kvalificirano osoblje u svakom trenutku za nesmetano održavanje i servisiranje sustava. Ponosni smo što našim klijentima možemo ponuditi stručnu podršku i pouzdano dugoročno partnerstvo.
SolarElektroAnlage, Service
Meisterbetrieb, Service
ISK osiguranje kvalitete

VKV Majstor

Naša solarna i električna majstorska tvrtka nudi niz usluga, od postavljanja fotonaponskih i solarnih sustava do planiranja i izvođenja električnih instalacija, te certificiranje istih za priključivanje na globalnu električnu mrežu. Savjetujemo i podržavamo naše kupce u povećanju energetske učinkovitosti i uštedi troškova. Naši certificirani električari i solarni tehničari stručnjaci su za modernizaciju i popravak solarnih i električnih sustava te su uvijek na raspolaganju našim kupcima. Također nudimo usluge održavanja i popravka kako bismo osigurali dugoročnu i pouzdanu upotrebu sustava. Uz našu široku ponudu usluga i dugogodišnje iskustvo idealan smo partner za sve solarne i električne projekte.
ISK IT savjetovanje

IT strategija i usklađenost

Naša IT strategija i usluga provjere usklađenosti podržavaju tvrtke i kompanije u razvoju učinkovitih i pouzdanih strategija umjetne inteligencije i automatizacije procesa koji su prilagođeni budućim zahtjevima. Iako integracija umjetne inteligencije u poslovne procese može biti složena, naš tim iskusnih stručnjaka nakon ekspertskog snimanja aktuelne organizacijske i tehničke infrastrukture može da vam ponudi optimiranu IT strategiju koja će povećati učonkovitost vaše tvrtke i kompanije. S našom sveobuhvatnom provjerom sukladnosti s normama i standardima osiguravamo da su vaši podaci i procesi u skladu sa zakonom te identificiramo moguće rizike i ranjivosti kako bismo optimizirali vaše poslovne procese. Kontaktirajte nas već danas da biste saznali kako možemo transformirati vašu IT strategiju i kako bismo vaše poslovne procese učinili učinkovitijima i spremnijima na budućnost.
Wartungsservice
ISK održavanje sustava

Usluga održavanja

Naša služba održavanja veliku važnost pridaje redovitim pregledima u skladu s važećim standardima i zahtjevima. Kako bismo osigurali visoku kvalitetu i pouzdanost, sve aspekte održavanja i popravaka provjerava naša glavna tvrtka. Nudimo preventivne i korektivne mjere održavanja, kao što je godišnji pregled, rad sustava te upravljanje popravcima i rezervnim dijelovima. To nam omogućuje da minimiziramo kvarove vaših tehničkih sustava i tako osiguramo nesmetan rad. Kontaktirajte nas danas i dopustite nam da zajedno razvijemo rješenje za održavanje po mjeri za vašu tvrtku.
Upravljanje troškovima

Naši profesionalni planovi cijena vode do uspjeha vaše tvrtke - uvijek u skladu s najnovijim tržišnim trendovima.

Naš kontakt tim

Naš tim kontinuirano radi na optimiranju naših procesa kako bi osigurao da dobijete najbolje usluge.